Κρουαζιέρα με Ιστιοπλοϊκό

στο Ιόνιο

1/2

Τα Επτάνησα ή αλλιώς Ιόνια Νησιά (Λευκάδα Κεφαλονιά Κέρκυρα, Παξοί και Μεγανήσι) εκτείνονται δυτικά της Ελλάδας και νότια της Πελοποννήσου, αποτελώντας ένα σύμπλεγμα παραμυθένιων νησιών και έχουν χαρακτηριστεί από τους πιο εκθαμβωτικούς τουριστικούς προορισμούς του κόσμου που αξίζει να πραγματικά να επισκεφτείτε. Ο καλύτερος τρόπος για να πραγματοποιήσετε το παραπάνω ταξίδι, σύμφωνα με διάφορες τουριστικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί  είναι η ενοικίαση ενός ιστιοφόρου η μηχανοκίνητου σκάφους. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε σε όλο το μεγαλείο τα ειδυλλιακά, καταπράσινα τοπία, τις απέραντες χρυσαφένιες αμμουδιές, τα κρυστάλλινα νερά που χαϊδεύουν τις αινιγματικές σπηλιές το ήπιο κλίμα και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα που απλόχερα προσφέρουν οι φιλικοί κάτοικοι των επτανήσων.

 

Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι η θάλασσα του Ιόνιου αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο εξαιτίας των ήρεμων και κρυστάλλινων νερών αλλά και λόγω της γεωγραφικής θέσης των νησιών της, συνδυάζοντας υπέροχα τοπία, πολλά αρχαιολογικά μνημεία, ήπιο κλίμα, μοναδικά μέρη για αγκυροβόλι και το αεροδρόμιο του Ακτίου. Επιπλέον θα σας εντυπωσιάσει η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά των νησιών αυτών, που αποτελεί απόρροια της ανάπτυξης των γραμμάτων και των τεχνών. Όλα τα παραπάνω καθιστούν τα Επτάνησα από τους πιο ασφαλείς  παγκόσμιους ιστιοπλοϊκούς προορισμούς. Για αυτό τον λόγο οι κρουαζιέρες στο Ιόνιο είναι ιδανικές για αρχάριους αλλά και έμπειρους λάτρεις της θάλασσας. 

 

Το πακέτο διακοπών «Διακοπές Στα Νησιά Του Ιονίου» που προσφέρεται από το γραφείο μας, αφορά σε πολυήμερο ταξίδι, το οποίο ξεκινάει από την μαρίνα της Λευκάδας και σας ταξιδεύει στα περισσότερα νησιά του Ιονίου με πολλές στάσεις για μπάνιο, βουτιές και ηλιοθεραπεία. Είναι σίγουρα ονειρεμένες διακοπές και φυσικά πολύ οικονομικότερες από το να μένετε σε κάποιο ξενοδοχείο σε ένα μόνο νησί.

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Κατά την άφιξή σας στην μαγευτική Λευκάδα σας καλωσορίζουμε αρχικά και κατόπιν σας ενημερώνουμε αναλυτικά, επεξηγώντας ταυτόχρονα τις ενδεχόμενες απορίες σας που μπορεί να προκύψουν για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε κατά την διάρκεια της μονοήμερης απόδρασής σας στην μαγευτική Λευκάδα. Επιπλέον  να τονιστεί σε αυτό το σημείο ότι, κάθε δική σας πρόταση που θεωρείτε ότι  θα συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση  του προγράμματος της εκδρομής, θα λαμβάνετε πολύ σοβαρά  υπόψιν από εμάς, στοχεύοντας πάντα στην μέγιστη ικανοποίησή σας. Είμαστε λοιπόν ανοικτοί σε νέες προτάσεις και ιδέες, αρκεί αυτές να κυμαίνονται μέσα σε λογικά πλαίσια.

 

Αρχικά, η περιπλάνηση μας θα ξεκινήσει από την μαρίνα Λευκάδας απ’ όπου και θα επιβιβαστούμε στο ιστιοπλοϊκό τύπου Bavaria 51 (μοντέλο 2016). Το ιστιοπλοϊκό αναχωρεί από Λευκάδα και πλέει προς Βόρειο Ιόνιο Πέλαγος (Πάργα, Παξοί, Αντίπαξοι, Σύβοτα,) και Νότιο Ιόνιο Πέλαγος (Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλλονιά, Μεγανήσι, Κάλαμος, Καστός).

 

Με αφετηρία τη Λευκάδα ή την Πρέβεζα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τις απόμερες γωνιές αυτής της περιοχής. Το προσφερόμενο πακέτο περιλαμβάνει το σκάφος, τον καπετάνιο, τα έξοδα ελλιμενισμού, τα καύσιμα, το νερό αλλά και το φαγητό (φυσικά, κατόπιν συνεννόησης για τις προτιμήσεις σας). Η κουζίνα σε όλα τα σκάφη είναι πλήρως εξοπλισμένη και έτσι μπορείτε να μαγειρεύετε στο σκάφος.

 

Παροχές και Εξοπλισμός:

 

Διαμονή:

 • 5 δίκλινες καμπίνες

 • 3 WC με ντους και ζεστό νερό

 • Εσωτερικό Σαλόνι/ Τραπεζαρία

 • Κουζίνα (Ψυγείο, Κουζίνα γκαζιού)

 

Κατάστρωμα:

 • Σαλόνι εξωτερικό

 • Εξωτερικό ντους

 

Εξοπλισμός Πλοήγησης:

 • Ασύρματος

 • Αυτόματος Πιλότος

 • GPS

 • GPRC- Δορυφορικό σύστημα εκπομπής σήματος κινδύνου

Παρατηρήσεις:

 • Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση εκδρομής 6 άτομα.

 • Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ' άτομο, περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.

 • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.

 • Διαθέσιμοι Τραπεζικοί λογαριασμοί (IBAN):

GR8901104120000041200184228 NATIONAL BANK OF GREECE

1
xiroslogo