ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ - SKYDIVING

Μαθήματα ελεύθερης πτώσης απο τον εκπαιδευτή αλεξιπτωτισμού Γιάννη Δελαπόρτα και τους BLUE REBELS. Η εκπαίδευση γίνεται στη Βουλγαρία στην πόλη Montana. Καινούρια υπόστεγα και εγκαταστάσεις και δύο αεροπλάνα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για ρίψεις αλεξιπτωτιστών, με μια ομάδα έμπειρων πιλότων,σε μια ζώνη που θα τη ζήλευαν και οι πιο διάσημες ζώνες της Ευρώπης. Με το ολοκαίνουριο εστιατόριο και την πισίνα, ολοκληρώνεται ο μικρός παράδεισος που μας φιλοξενεί στη γειτονική μας Βουλγαρία.

 

Το ταξίδι είναι μέρος της ζωής μας. Έτσι ζούμε εμείς οι αλεξιπτωτιστές. Σε προσκαλούμε να έρθεις να απολαύσεις μαζί μας εμπειρίες ταξιδιών, εκπαίδευσης, αλμάτων και διασκέδασης. Έλα σε μια ομάδα ανθρώπων που λατρεύουν τον ουρανό, τη φύση
και την ελευθερία! Μπορείς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και να πετάξεις, να νοιώσεις την αίσθηση του κενού, έχοντας στο πλαϊ σου έναν πιστοποιημένο πτυχιούχο εκπαιδευτή με μια εμπειρία 24 χρόνων στο χώρο του skydiving.

 

Ο Αρχηγός των BLUE REBELS και Εκπαιδευτής της Σχολής μας Γιάννης Δελαπόρτας είναι στο χώρο του Skydiving απο το 1987. Μετά απο πολλά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, το Team μας, έχει φτάσει στο συμπέρασμα ότι το ταξίδι και η ομαδικότητα, είναι και πρέπει να είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής ενός ΑΛΗΘΙΝΟΥ αλεξιπτωτιστή. Καινούριες χώρες, διαφορετικές νοοτροπίες, άγνωστες dropzones, άλλοι πολιτισμοί και το σημαντικότερο, γνωριμίες με ανθρώπους κορυφαίους στο χώρο, αλλά και απλούς πολίτες skydivers που απ'τον καθένα μπορούμε να μάθουμε, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες. Όλα αυτά είναι ενδεικτικά, ένα μικρό τμήμα απ'όσα έχουμε αποκομμίσει εμείς, τα μέλη αυτής της ομάδας.

 

1
xiroslogo