Ημερήσιες Εκδρομές

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
αη-συμιος2
αη-συμιος3
αη-συμιος4
αη-συμιος5
αη-συμιος6
αη-συμιος7
αη-συμιος8
φωτογραφιες1
αη-συμιος12
monohmeres1

Ημερήσιες Εκδρομές

Περιήγηση στα νησιά της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

Με τις πλωτές διαδρομές θα θαυμάσετε το σύμπλεγμα των νήσων της λιμνοθάλασσας με τις γραφικές πελάδες των ψαράδων, την εποχική ορνιθοπανίδα, το ηλιοβασίλεμα με την πανδαισία χρωμάτων του. Θα βιώσετε την αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με τον υδροβιότοπο μέσα από τις αλιευτικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες του. Θα ξεναγηθείτε για την ορνιθοπαρατήρηση και την βιοποικιλότητα της περιοχής.

Η διαδρομή με παραδοσιακό σκάφος πριάρι περιλαμβάνει από το Μεσολόγγι (νησί Τουρλίδας) – Αη Σώστης (Φάρος) – Βασιλάδι – Πελάδες – επιστροφή στο Μεσολόγγι (νησί Τουρλίδας) για μπάνιο και φαγητό.

​Ανακαλύψτε τα αναλλοίωτα στοιχεία των υγροτόπων που περιβάλλουν το Μεσολόγγι και το Αιτωλικό.

Τι περιλαμβάνει:

 • Μεταφορά

 • Ξενάγηση

 • Εισιτήριο πλωτής διαδρομής

 • Γεύμα

Ανακαλύψτε την περιοχή του Μεσολογγίου

Ξεκινάμε την περιήγηση μας από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Πλευρώνας. Μιας καλά οχυρωμένης πόλης στον Αράκυνθο που σύμφωνα με τον Ευριπίδη ήταν ο τόπος καταγωγής της Ωραίας Ελένης, με ένα μοναδικών χαρακτηριστικών θέατρο καθώς και πολλών σημαντικών κατασκευών.

Αφού θαυμάσουμε την θέα της λιμνοθάλασσας και των αλυκών Μεσολογγίου από ψηλά, κατεβαίνουμε να επισκεφτούμε τις αλυκές και ανάλογα την εποχή να θαυμάσουμε την παραγωγική τους διαδικασία.

Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Αιτωλικό για μια στάση ξεκούρασης και να θαυμάσουμε το μουσείο Χαρακτικών Τεχνών βραβευθείσας με 4 πρώτα διεθνή βραβεία, Βάσως Κατράκη. Από εκεί, περνώντας τον Αχελώο ποταμό, θα ξεναγηθούμε σε μια άλλη αρχαία πόλη, τους Οινιάδες με το καλύτερα σωζόμενο  αρχαίο ναυπηγείο της Ελλάδας.

Τέλος, θα πραγματοποιήσουμε μια στάση για να επισκεφτούμε το οινοποιείο της οικογένειας Σωτηρίου.

Θα γευματίσουμε στην επιστροφή σε ένα από τα κοντινά χωριά.

Τι περιλαμβάνει:

 • Μεταφορά

 • Ξενάγηση

 • Γεύμα

 • Εισιτήρια αρχαιολογικών χώρων

Παρατηρήσεις:

 • Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση εκδρομής 10 άτομα.

 • Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ’ άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.

 • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.

 • Διαθέσιμοι Τραπεζικοί λογαριασμοί:
  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΙΒΑΝ): GR89 4120 0000 4120 0184 228

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Nifty were extremely helpful when I needed a Finance Analyst at short notice, proactive domination. At the end of the day, going network of consultants.
Mark GarrettZeit
https://www.discovermessolonghi.gr/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_09.jpg
I consider Nifty having unprecedented integrity within this industry in terms of reference checking and honest feedback about candidates.
Maegan MathewsChargebee
https://www.discovermessolonghi.gr/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_08.jpg
I genuinely can’t recommend Nifty Group highly enough. They were personable divide with additional clickthroughs from highway will close.
Joshua MclaughlinSonarQube
https://www.discovermessolonghi.gr/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_07.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Το Μεσολόγγι

We are a young and creative company and we offer you fresh HR ideas.

Ο τόπος μας δεν ανήκει, μέχρι σήμερα, στους προβεβλημένους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, παρ’ όλο που συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Ιστορία παγκόσμιας εμβέλειας, σπουδαία πνευματική και πολιτιστική κληρονομιά, μοναδικά μνημεία και μουσεία, πανέμορφο φυσικό περιβάλλον (λιμνοθάλασσα, παραλίες, Αχελώος, Εύηνος, ιαματικά λασπόλουτρα, Αράκυνθος, δάσος Φράξου), καθώς και ένα τρόπο ζωής που στηρίζεται στην ηρεμία και την απλότητα.

Εδώ η γραφικότητα, η αυθεντικότητα και η έμπνευση συνυπάρχουν στην καθημερινότητα και σε καλούν να τις απολαύσεις όλο το χρόνο.

Μια φορά αν έρθεις, αρκεί για να ζήσεις μαζί μας, όπως εμείς!

Σας περιμένουμε!

2016

JANUAR 2016

New office in London

JULY 2016

Certificate of Accreditation

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2018

JANUAR 2016

New office in Amsterdam

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2019

FEBRUARY 2019

New office in NY

MARCH 2020

More than 100 workers

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]
https://www.discovermessolonghi.gr/wp-content/uploads/2020/09/image_illustrations_04.png

Be at the forefront of the innovation

Your goals are individual. We believe business advice should be too, so we help your business thrive in this work environment.
bt_bb_section_top_section_coverage_image