Φωτογραφικό Σαφάρι στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου

Μονοήμερη
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
φωτογραφιες1
φωτογραφιες2
φωτογραφιες3
φωτογραφιες4

Φωτογραφικό Σαφάρι στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου

Μονοήμερη

Η λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου–Αιτωλικού, που οριοθετείται από τους ποταμούς Αχελώο & Εύηνο, διαμορφώνει μαζί με το σύμπλεγμα των Εχινάδων νήσων τη μοναδικότητα ενός υδροβιότοπου, που έχει χαρακτηριστεί ως Εθνικό Πάρκο Λιμνοθάλασσας. Ένα οικοσύστημα κατάλληλο να φιλοξενήσει εκατοντάδες είδη άγριας πανίδας, ορνιθοπανίδας & ιχθυοπανίδας, που κατατάσσεται σε έναν από τους σπουδαιότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης. Ένα περιβάλλον γεμάτο εικόνες φυσικής ομορφιάς, άγριας φύσης, αλλά και το ανθρώπινο στοιχείο που δραστηριοποιείται και  αλληλοεπιδρά  με το περιβάλλον της λιμνοθάλασσας.

Ξεκινήστε την περιήγησή σας με μια γεύση από την Ανατολική Κλείσοβα με προορισμό τις Αλυκές Τουρλίδας, όπου παρατηρείτε τα παραδοσιακά διβάρια, φυσικά ιχθυοτροφεία της περιοχής. Η παρατήρηση στο χώρο των Αλυκών Τουρλίδας δύναται να γίνει από τρία σημεία/στάσεις σύμφωνα με τις θέσεις των συγκεντρώσεων των πουλιών ανάλογα με την εποχή και τον καιρό.

Έπειτα, μπορούμε να καθίσουμε για γεύμα και ξεκούραση στο νησί της Τουρλίδας στο εστιατόριο «Τουρλίδα»

Το μενού περιλαμβάνει:

Ορεκτικό

Γαύρο παστό μαριναρισμένο με σκόρδο και μαϊντανό/ Μύδια αχνιστά με σάλτσα μουστάρδας.

​Σαλάτα

Χωριάτικη σαλάτα

​Κυρίως Πιάτο

Φρέσκο ψάρι εποχής από την λιμνοθάλασσα (τσιπούρα-λαβράκι-κέφαλος πετάλι) / Κρέας της επιλογής σας στην σχάρα συνοδευόμενο από φρέσκιες τηγανητές πατάτες ή βραστά χόρτα.

Ποτό

2 ποτήρια κρασί ή 1 ποτήρι Ούζο “Πελάδα”

​Επιδόρπιο

Επιδόρπιο ημέρας(φρούτα εποχής ή γλυκό)

Εν συνεχεία, ακολουθεί πλωτή ξενάγηση στην λιμνοθάλασσα με σκάφη ταχύπλοα των 5 ατόμων, με μηχανή 30 ίππων, (χωρίς την ανάγκη κατοχής διπλώματος) ώστε να υπάρχει αυτονομία στις κινήσεις μας και μια διαφορετική προοπτική. Προσεγγίζουμε τα νησιά της και το πολυμορφικό οικοσύστημα που διαμορφώνεται σε αυτήν. Αφού ακολουθήσουμε την πορεία από την Τουρλίδα – Αη Σώστης (Φάρος), μπαίνουμε στον κόσμο των ψαράδων της λιμνοθάλασσας και των παραδοσιακών ιχθυοτροφείων, των διβαριών, όπου οι πραγματικές εικόνες από την σκληρή ζωή τους, αλλά και το φυσικό κάλλος μας γεμίζουν εικόνες, όπου οι φωτογραφικοί μας φακοί προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν, μάταια ίσως, αφού η επόμενη φωτογραφία πάντα είναι η καλύτερη.

Επιστροφή στο λιμάνι του Μεσολογγίου και ελεύθερο πρόγραμμα.

Παρατηρήσεις:

  • Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση εκδρομής 10 άτομα.

  • Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ’ άτομο, περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.

  • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.

  • Διαθέσιμοι Τραπεζικοί λογαριασμοί (IBAN):   GR8901104120000041200184228 NATIONAL BANK OF GREECE

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Nifty were extremely helpful when I needed a Finance Analyst at short notice, proactive domination. At the end of the day, going network of consultants.
Mark GarrettZeit
https://www.discovermessolonghi.gr/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_09.jpg
I consider Nifty having unprecedented integrity within this industry in terms of reference checking and honest feedback about candidates.
Maegan MathewsChargebee
https://www.discovermessolonghi.gr/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_08.jpg
I genuinely can’t recommend Nifty Group highly enough. They were personable divide with additional clickthroughs from highway will close.
Joshua MclaughlinSonarQube
https://www.discovermessolonghi.gr/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_07.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Το Μεσολόγγι

We are a young and creative company and we offer you fresh HR ideas.

Ο τόπος μας δεν ανήκει, μέχρι σήμερα, στους προβεβλημένους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, παρ’ όλο που συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Ιστορία παγκόσμιας εμβέλειας, σπουδαία πνευματική και πολιτιστική κληρονομιά, μοναδικά μνημεία και μουσεία, πανέμορφο φυσικό περιβάλλον (λιμνοθάλασσα, παραλίες, Αχελώος, Εύηνος, ιαματικά λασπόλουτρα, Αράκυνθος, δάσος Φράξου), καθώς και ένα τρόπο ζωής που στηρίζεται στην ηρεμία και την απλότητα.

Εδώ η γραφικότητα, η αυθεντικότητα και η έμπνευση συνυπάρχουν στην καθημερινότητα και σε καλούν να τις απολαύσεις όλο το χρόνο.

Μια φορά αν έρθεις, αρκεί για να ζήσεις μαζί μας, όπως εμείς!

Σας περιμένουμε!

2016

JANUAR 2016

New office in London

JULY 2016

Certificate of Accreditation

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2018

JANUAR 2016

New office in Amsterdam

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2019

FEBRUARY 2019

New office in NY

MARCH 2020

More than 100 workers

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]
https://www.discovermessolonghi.gr/wp-content/uploads/2020/09/image_illustrations_04.png

Be at the forefront of the innovation

Your goals are individual. We believe business advice should be too, so we help your business thrive in this work environment.
bt_bb_section_top_section_coverage_image